Od osnivanja 2018. nižemo poslovne uspehe

Invest-Koncept doo je firma koja se bavi investicionom gradnjom poslovnog i stambenog prostora. Osnovana je 2018. godine, i bazira se na iskustvu svojih osnivača.

Naša osnovna djelatnost je gradnja poslovno-stambenih objekata, poštujući pravila struke i prateći trendove u stanogradnji.

Čime se bavimo

Najbolje Ideje

Invest Koncept ima svoju poslovnu filosofiju, i naša osnovna ideja vodilja je da su naše nekretnine uistinu naše ambasade. Želimo da nas svaka nova zgrada ispunjava ponosom, time što pruža svojim stanarima savršene uslove za moderan, gradski život. To postižemo, pre svega, vrhunskim kvalitetom gradnje.

Strast u poslu

Mi sledimo svoju strast u poslu, a iz koje nastaju objekti i zgrade vrhunskog izgleda i kvaliteta. Od incijalne faze preuzimanja projekta, preko izvođenja građevinskih radova, pa sve do odnosa sa našim dobavljačima i poslovnim partnerima, strast ka perfekciji nas vodi u našem poslovanju.

Istinski kreativni

Mi jesmo građevinska kompanija, ali pažljivo osluškujemo potrebe naših kupaca, te zajednički stvaramo stambene i poslovne prostore sa kupcima. Kreativnost smatramo obostranim procesom, a uvek iznova inspiraciju tražimo u željama naših kupaca.

Naš tim

Branka Jolić

Generalni direktor

Vladimir Kovač

Direktor prodaje